Maskiner

AllBodbilKranarLiftarTeleskoplastare


Bodbil

I vagnparken finns en riktig Bodbil – Volvo FM12 460 med kranpåbyggnad från Palfinger. Med jibben monterad (övervinklingsbar upp till 25 grader för t.ex. åtkomst under tak)nås utligg på 23 meter, samt höjder på 26 meter. På 20 meters utligg har den ändå en lyftkapacitet på mer än 1 ton! Givetvis utrustad med winsch för att få riktigt krandrift. Kranen är utrustad med personkorg, samt möjlighet att utföra ”under bro-lyft”.

Kranar

Vår mobila vagnpark innehåller ett komplett utbud av lyftmaskiner med lyftkapacitet upp till 250 ton. En kunnig och erfaren personal hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska  få den mest effektiva lösningen för dina jobb. Inga lyft är för stora, utmana oss gärna!

Liftar

Hyr lift av oss för alla ändamål. Saxliftar. Självgående liftar. Bilburna liftar. Med vissa når du upp till 18 meter. Behöver du ännu högre arbetshöjd, utrustar vi någon av våra mobilkranar med arbetskorg, så når du upp till 110 meter! För mer information om våra liftar, kontakta Anders Ax på 070-687 60 09.

Telskoplastare

Hyr teleskoplastare när du vill komma upp dig. En självgående teleskoplastare ger dig en upphöjd arbetsplats på trånga, otillgängliga platser. Ena dagen en hjullastare, andra en mobilkran, tredje en personlift, fjärde dagen en gaffeltruck. Ett mångsidigt fordon med lyftkapacitet upp till 5 ton och bomlängder upp till 21 meter.

Sök på vår hemsida