Kranbil, Älvdalen

Välkommen till Dalakranar! Vi förfogar över Dalarnas största och modernaste maskinpark som innehåller ett komplett utbud av lyftmaskiner med lyftkapacitet upp till 250 ton.

Med vår kunniga och kompetenta personal har vi det som behövs för att hjälpa våra kunder med olika former av lyftuppdrag. Vi hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska få den mest effektiva lösningen för dina jobb med kranbil i Älvdalen.

Om du söker efter en kranbil i Älvdalen har du hamnat helt rätt. Dalakranar kan alltid stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra.

Du hittar din kranbil i Älvdalen hos oss

Vi på Dalakranar hjälper företag och privatpersoner med tunga lyft i hela Mellansverige. Om du behöver hjälp med en kranbil till Älvdalen löser vi det!

Ett axplock av de olika jobb vi utför är bland annat montering av stålkonstruktioner, betongmontage, maskinflytt, husmontage, flytt av hus, bärgning, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin och på byggarbetsplatser.

När du vill ha hög kvalitet och en professionell samarbetspartner är det till oss på Dalakranar du ska vända dig. Hör av dig till oss när du är i behov av en kranbil i Älvdalen!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida