Kranbil, Hedemora

Ska du utföra ett jobb där du är i behov av en kranbil i Hedemora? Då har du hittat helt rätt. Dalakranar kan alltid stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra.

Vi har närmare 50 års branscherfarenhet och vi hjälper företag och privatpersoner med tunga lyft i hela Mellansverige. Till vår hjälp har vi regionens största och modernaste maskinpark med lyftkapacitet från 5 till 250 ton.

Dalakranar är Dalarnas största kranuthyrare. Om du behöver en kranbil till Hedemora är det självklart oss du ska kontakta!

Vi har Hedemoras största utbud av kranbilar

Några av de många olika jobb vi på Dalakranar utför är bland annat montering av stålkonstruktioner, betongmontage, husmontage, flytt av hus, bärgning, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin och på byggarbetsplatser. Behöver ni hjälp med att ta bort träd? Vi sågar och lyfter bort dem!

Med vår kunniga och kompetenta personal har vi det som behövs för att hjälpa våra kunder med olika former av lyftuppdrag med kranbil i Hedemora. Vi hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska få den mest effektiva lösningen för dina jobb.

Ta gärna kontakt med oss om du behöver professionell hjälp med lyft eller maskinflyttningar med kranbil i Hedemora! Vi har vårt huvudkontor i Borlänge, med krandepåer i Falun, Mora samt Avesta. Representation finns även i Rättvik, Sälen samt Bollnäs.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida