Kranbil, Leksand

Välkommen till Dalakranar! Vi förfogar över Leksands och Dalarnas största och modernaste maskinpark som innehåller ett komplett utbud av lyftmaskiner med lyftkapacitet upp till 250 ton.

Några av de många olika jobb vi utför är bland annat montering av stålkonstruktioner, betongmontage, husmontage, flytt av hus, bärgning, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin och på byggarbetsplatser.

Om du söker efter en kranbil i Leksand har du alltså hamnat helt rätt. Dalakranar kan alltid stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra med kranbil. Vi på hjälper företag och privatpersoner med tunga lyft i hela Mellansverige. Om du behöver hjälp med en kranbil löser vi det!

Du hittar din kranbil i Leksand hos oss

Med vår kunniga och kompetenta personal har vi det som behövs för att hjälpa våra kunder med olika former av lyftuppdrag. Vi hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska få den mest effektiva lösningen för dina jobb med kranbil i Leksand.

När du vill ha hög kvalitet och en professionell samarbetspartner är det till oss på Dalakranar du ska vända dig. Hör av dig till oss när du är i behov av en kranbil i Leksand!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida