Kranbil, Vansbro

Välkommen till Dalakranar. Du som letar efter en kranbil i Vansbro är på helt rätt plats. Dalakranar är Dalarnas största kranuthyrare och kan alltid stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra.

Några av de många olika jobb vi utför är bland annat montering av stålkonstruktioner, betongmontage, maskinflytt, husmontage, flytt av hus, bärgning, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin och på byggarbetsplatser.

Sveriges modernaste maskinpark

Vi på Dalakranar har närmare 50 års branscherfarenhet och hjälper företag och privatpersoner med tunga lyft i hela Mellansverige. Till vår hjälp har vi regionens största och modernaste maskinpark som innehåller ett komplett utbud av lyftmaskiner med lyftkapacitet upp till 250 ton. Om du är i behov av en kranbil i Vansbro har vi det du behöver.

Med vår kunniga och kompetenta personal har vi det som behövs för att hjälpa våra kunder med olika former av lyftuppdrag med kranbil i Vansbro. Vi hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska få den mest effektiva lösningen för dina jobb.

När du vill ha hög kvalitet och en professionell samarbetspartner är det till oss på Dalakranar du ska vända dig. Hör av dig till oss när du är i behov av en kranbil i Vansbro!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida