Lyftkran, Älvdalen

Dalakranar har allt som krävs för ditt tunga lyft i Dalarna. Vi är nämligen specialiserade på det mesta som har med tunga maskiner att göra. Vi finns till för privatpersoner och företag som exempelvis är i behov av en lyftkran i eller omkring Älvdalen. Hos oss hittar du moderna maskiner och spetskompetens till att handskas med dem. Välkommen.

Vänd dig till någon som kan tunga lyft

Vi har nästan 50 års erfarenhet från branschen, som vi anpassat efter vad som är aktuellt idag. Vi har ett gediget utbud och maskiner efter behov. I vår maskinpark hittar du det största och modernaste utbudet av bland annat liftar, mobilkran, och lyftkran i Älvdalen, och hela Dalarna för den delen. Oavsett om du har för avsikt att utföra ett mindre lyft på 5 ton, eller ett större på 250 ton ser vi till att möta dina behov.

Vi som arbetar på Dalakranar förstår vikten av ett tryggt och smidigt utförande. Därför ser vi till att alltid analysera och noga planera jobbet innan utförandet. Vi arbetar vi efter metoder som fungerar och du kan alltid lita på att vi har den kompetens som krävs.

Kontakta oss när du är i behov av en lyftkran Älvdalen.

Välkommen!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida