Lyftkran, Avesta

Dalakranar är experter på allt som har med tunga lyft att göra. Vi har långt yrkesmässigt kunnande och inövade arbetsmetoder som fungerar. Idag finns vi representerade över hela Mellansverige och är på så sätt ditt självklara val av företag när du är i behov av en lyftkran i Avesta. Kontakta oss när du behöver en specialist! Välkommen.

Inget lyft är för tungt eller svårt

Vi älskar utmaningar, men framförallt tänker vi att det inte finns något problem för svårt för att lösas. Vi är nämligen specialiserade på att lyfta sådant som för en människa egentligen är omöjligt att rubba. Till hjälp har vi regionens största och modernaste maskinpark. Till vår fördel har vi som företag över 50 års erfarenhet och den kunskap som kommer följer. Kontakta helt enkelt oss när du behöver en lyftkran i Avesta, så får du jobbet gjort.

Vi analyserar och planerar efter ditt behov

Vi hjälper företag och privatpersoner med det allra mesta. Alltifrån montering och rivning av massiva konstruktioner, till bärgning eller flytt av stora maskiner och anläggningar. Med våra kranar lyfter vi objekt som väger från 5 till 250 ton och tillhandahåller på så sätt dig med en lyftkran i Avesta som stämmer överens med dina behov.

Välkommen!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida