Lyftkran, Borlänge

Vi löser ditt behov av en lyftkran i eller i närheten av Borlänge. Dalakranar är nämligen specialiserade på tunga lyft och experter på allt som har med lyftkranar att göra. Vi finns representerade över hela Mellansverige och har vårt huvudkontor i Borlänge! Vi är ditt heltäckande, trygga och effektiva val när du behöver hjälp med tunga lyft. Välkommen.

Regionens största maskinpark

Vi på Dalakranar har väldigt lång erfarenhet från branschen, och med hjälp av den kompetens som följer är vi ett självklart val när du som privatperson eller företag behöver en lyftkran i Borlänge. Vi ligger i framkant vad gäller både kompetent personal och moderna maskiner. Hos oss på Dalakranar hitta du regionens största maskinpark och verktyg till att möta dina behov på bästa sätt. Oavsett om du har för ändamål att göra ett mindre lyft på 5 ton, eller ett betydligt större på 250 ton.

Vi har teknisk kompetens och inövade arbetsmetoder för att utföra alla typer av tunga lyft. Oavsett om ni behöver hjälp med rivning eller montering av hus och andra konstruktioner. Eller helt enkelt behöver en lyftkran i Borlänge för att kunna flytta ett hus eller en maskin så hjälper vi er!

Välkommen till oss när du är i behov av en lyftkran i Borlänge!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida