Lyftkran, Falun

På Dalakranar ser vi till att utföra dina tunga och stora lyft – vi är nämligen specialister på allt som har med lyftkranar att göra. Vi har regionens största och mest moderna maskinpark, och är idag verksamma i hela Mellansverige. Vi anser oss vara ditt självklara val när du behöver någon med expertis till att sköta en lyftkran i Falun.

Vi löser jobbet

Vissa uppdrag kräver rejäla maskiner. Det är därför vi finns. Dalakranar har som företag anor långt tillbaka och har anpassat vår erfarenhet efter idag. Vi har vårt huvudkontor i Borlänge men finns representerade över hela Dalarna. Dalakranar finns på så sätt tillgängliga för dig om du behöver hjälp av en lyftkran i Falun såväl som Mora, Avesta, Rättvik, Sälen eller Bollnäs.

Därför ska du välja oss

Vi har noga utvecklade arbetsmetoder och fulländad teknisk kompetens till att utföra ett smidigt och effektivt jobb. Vi har en gedigen uppsättning av maskiner för såväl lättare lyft på 5 ton till betydligt tyngre 250-tonslyft. Vi vänder oss till dig som privatperson eller företag och hjälper dig med alla typer av uppdrag inom exempelvis industrin eller byggbranschen.

Välkommen till oss på Dalakranar när du behöver assistans av en lyftkran i Falun

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida