Lyftkran, Hedemora

Dalakranar har professionellt kunnande och rätt maskiner för att utföra de allra flesta typer av lyftuppdrag i Hedemora. Vi hjälper dig som privatperson eller företag inom exempelvis industrin eller byggsektorn med allt ifrån flytt av maskiner och hus, till montering av stora konstruktioner eller rivning av motsvarande. Vi är ditt heltäckande, smidiga och effektiva val när du behöver assistans av kraftfulla maskiner som exempelvis en lyftkran i Hedemora och över hela Dalarna.

Lyftkran som klarar upp till 250 ton

Vi har lång erfarenhet från branschen och ett gediget kunnande av maskiner i vår yrkeskategori. Hos oss hittar du helt enkelt verktygen som får jobbet gjort. Här finns regionens största maskinpark med kranar anpassade efter lyft från 5 till 250 ton, enligt oss är inget lyft för stort eller tungt. Kontakta Dalakranar när du behöver en lyftkran i Hedemora!

Med fulländad teknisk kompetens och beprövade arbetsmetoder ser vi till att utföra ett smidigt och effektivt jobb. Oavsett om du behöver en liten eller stor lyftkran i Hedemora, och oavsett vad ditt behov är ser vi till att lösa det!

Vi finns representerade över hela Mellansverige. Kontakta Dalakranar när du är i behov av en lyftkran i Hedemora!

Välkommen till oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida