Lyftkran, Leksand

Vi är enligt många det självklara valet när du behöver tillgång till en lyftkran i Leksand. Hos oss hittar du yrkesmässig kompetens och gedigen erfarenhet att utföra alla typer utav tunga och omöjliga lyft. Vi har noga utvecklade arbetsmetoder och rutin för hur jobbet blir gjort på enklast, och bästa möjliga sätt.

Lång erfarenhet & moderna rutiner

Företaget har en historia som sträcker sig nästan 50 år tillbaka i tiden. Vi har tagit tillvara på vår erfarenhet och anpassat den efter vad som fungerar idag. Vi utvecklar ständigt våra rutiner för att leva upp till de ambitioner som eftersträvas. På så sätt vill vi vara det naturliga valet av företag när du exempelvis behöver en lyftkran i Leksand.

Representanter i hela Mellansverige

Vi har nöjda kunder över hela Dalarna och Mellansverige. Dels tack vare vår skickliga personal, och dels på grund av att vi har den största och modernaste maskinparken i hela regionen. Vi tillhandahåller kranar för lyft på alltifrån 5 till 250 ton och ser till att assistera både företag och privatpersoner vid såväl exempelvis montering eller rivning av massiva konstruktioner till flytt av hus och tunga maskiner.

Kontakta oss på Dalakrana när du behöver en stabil lyftkran i Leksand.

Välkommen!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida