Lyftkran, Malung

För oss är inget jobb för stort eller svårt. Vi är trots allt specialiserade på tunga lyft. Dalakranar älskar utmaningar och har i snart 50 år hjälpt företag och privatpersoner med jobb som kräver exempelvis lyftkran i Malung. Vi är ett tryggt, smidigt och effektivt val. Välkommen.

Vi får jobbet gjort

Idag finns vi representerade över hela Mellansverige. Vi hjälper till med bland annat lyftkran i Malung och utför de allra flesta typer av uppdrag. Från lyft och flyttning av hus och maskiner till montering av massiva konstruktioner eller rivning av motsvarande. För oss är inget jobb för stort eller för litet, vi ser alltid till att möta dina behov.

Vår maskinpark

Dalakranar har regionens största och mest moderna maskinpark. Vi assisterar dig med lyftkran i Malung anpassade efter lyft på alltifrån 5 till 250 ton. Med oss kan du alltid lita på att jobbet utförs tryggt och smidigt. Vi är med dig vid analys och planering och utför jobbet på bästa sätt. Tack vare vår gedigna erfarenhet har vi rätt tekniskt kompetens och de arbetsmetoder som fungerar. Vi är ditt självklara val för lyftkran i Malung.

Kontakta oss när du behöver hjälp. Välkommen

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida