Lyftkran, Rättvik

Du är varmt välkommen till Dalakranar när du behöver assistans och expertmässig kunskap kring bland annat lyftkranar i Rättvik. Vi är ett företag med lång erfarenhet och rätt kompetens som ser till att möta dina behov. Dalakranar har många års vana av tunga lyft, för dig som privatperson eller företag, inom exempelvis industrin och byggbranschen. När du behöver en lyftkran i Rättvik har vi rätt specialkunskaper och de maskiner som krävs!

Vi utför alla typer av lyft

Dalakranar finns representerade över hela Dalarna. Vi är anlitade i såväl Falun, Borlänge, Avesta och Rättvik av de som är i behov av en lyftkran. Hos oss hittar du inte bara kvalificerat kunnande, vi har nämligen regionens bredaste och mest moderna maskinpark. Vi har ett stort utbud av maskiner anpassade efter lyft för såväl 5 som 250 ton.

Dalakranar har en historia som sträcker sig nästan 50 år tillbaka, även om vi anpassat vår erfarenhet efter vad som är aktuellt idag. Vi ser till att följa de samhällskrav och miljölagstiftningarna som råder, och ser till att ständigt ligga i framkant på det sistnämnda.

Kontakta Dalakranar när du behöver en lyftkran i Rättvik, eller någon annanstans i Dalarna!

Välkommen!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida