Lyftkran, Vansbro

Kontakta någon som vet hur det går till. Dalakranar är hela Mellansveriges specialist på lyftkranar. Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre lyft på 5 ton, eller ett betydligt större på 250 ton har vi en lyftkran i Vansbro som får jobbet gjort. Och oavsett om du som privatperson behöver hjälp med att flytta ett hus eller en stor maskin, eller ni som företag vill ha assistans med montering av exempelvis stålkonstruktioner ser vi till att finnas tillhands. Välkommen.

Lång erfarenhet

Dalakranar har som företag en nästan 50 årig erfarenhet från branschen och ligger idag i framkant vad gäller såväl maskiner som kvalificerad personal. Vi tillhandahåller din moderna lift eller lyftkran i Vansbro, och har den största maskinparken i hela Dalaregionen. Vi ser till att leva upp till det faktum att vi är din specialist på tunga lyft i hela Mellansverige.

Känn dig trygg

Vi som arbetar på Dalakranar har den spetskompetens och de arbetsmetoder som krävs för att du ska känna dig trygg. Vi ser till att få jobbet gjort smidigt och effektivt från analys och planering till själva utförandet.

Välkommen att kontakta oss på Dalakranar när du är i behov av hjälp med en lyftkran i Vansbro

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida