Mobilkran, Falun

Välkommen till Dalakranar! Vi förfogar över Dalarnas största och modernaste maskinpark med lyftkapacitet från 5 till 250 ton. Om du söker efter en mobilkran i Falun har du med andra ord hamnat helt rätt. Dalakranar kan alltid stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra med mobilkran.

I närmare 50 års tid har vi på Dalakranar har hjälpt företag och privatpersoner med tunga lyft i hela Mellansverige. Om du behöver hjälp med en mobilkran till Falun löser vi det!

Effektiva lösningar med våra mobilkranar

Med vår kunniga och kompetenta personal har vi det som behövs för att hjälpa våra kunder med olika former av lyftuppdrag. Vi hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska få den mest effektiva lösningen för dina jobb med mobilkran i Falun.

Några av de många olika jobb vi utför är bland annat montering av stålkonstruktioner, betongmontage, husmontage, flytt av hus, maskinflytt, bärgning, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin och på byggarbetsplatser. Behöver ni hjälp med att ta bort träd? Vi sågar och lyfter bort dem!

När du vill ha hög kvalitet och en professionell samarbetspartner är det till oss på Dalakranar du ska vända dig. Hör av dig till oss när du är i behov av en mobilkran i Falun!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida