Mobilkran, Leksand

Välkommen till Dalakranar! Vi hjälper företag och privatpersoner med tunga lyft i hela Mellansverige. Om du behöver hjälp med en mobilkran till Leksand löser vi det!

Med vår kunniga och kompetenta personal har vi det som behövs för att hjälpa våra kunder med olika former av lyftuppdrag. Vi hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska få den mest effektiva lösningen för dina jobb med mobilkran i Leksand.

Komplett utbud av mobilkranar i Leksand

Vi förfogar över regionens största och modernaste maskinpark som innehåller ett komplett utbud av lyftmaskiner med lyftkapacitet upp till 250 ton. Om du söker efter en mobilkran i Leksand har du alltså hamnat helt rätt. Dalakranar kan därför stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra med mobilkran i Leksand.

Några av de många olika jobb vi utför är bland annat maskinflytt, montering av stålkonstruktioner, betongmontage, husmontage, flytt av hus, bärgning, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin och på byggarbetsplatser.

När du vill ha hög kvalitet och en professionell samarbetspartner är det till oss på Dalakranar du ska vända dig. Hör av dig till oss när du är i behov av en mobilkran i Leksand!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida