Mobilkran, Rättvik

Välkommen till Dalakranar! Vi förfogar över Dalarnas största och modernaste maskinpark med lyftkapacitet från 5 till 250 ton. Några av de många olika jobb vi utför är bland annat montering av stålkonstruktioner, betongmontage, maskinflytt, husmontage, flytt av hus, bärgning, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin och på byggarbetsplatser.

Om du söker efter en mobilkran i Rättvik har du med andra ord hamnat helt rätt. Dalakranar kan alltid stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra med mobilkran i Rättvik.

Vi är Rättviks val för mobilkranar och kranbilar!

Med vår kunniga och kompetenta personal har vi det som behövs för att hjälpa våra kunder med olika former av lyftuppdrag. Vi hjälper dig att inspektera och analysera ditt behov så att du ska få den mest effektiva lösningen för dina jobb med mobilkran i Rättvik.

Vi på Dalakranar hjälper företag och privatpersoner med tunga lyft i hela Mellansverige. Om du behöver hjälp med en mobilkran till Rättvik löser vi det!

Vi har vårt huvudkontor i Borlänge, med krandepåer i Falun, Mora samt Avesta. Representation finns även i Rättvik, Sälen samt Bollnäs. Tveka inte att höra av dig till oss när du är i behov av en mobilkran i Rättvik!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Sök på vår hemsida